BLOG | Pjotr Vreeswijk – Dwaalspoor

Pjotr Vreeswijk

Bij uitgeverij LetterRijn is op 21 oktober 2017 het nieuwste boek van Pjotr Vreeswijk verschenen. Het boek Dwaalspoor is de tweede actiethriller van Pjotr. Ook in dit boek bekleedt Alex de Klerck de hoofdrol. Pjotr Vreeswijk is in het dagelijkse leven werkzaam als politieman bij de eenheid Den Haag. Pjotr houdt van verre reizen en heeft veel ervaring opgedaan als politie agent. Hiernaast heeft hij een geweldig talent voor schrijven. Dit heeft geresulteerd tot de totstandkoming van zijn spannende boeken. Hij won dan ook niet voor niets de ThrillZone Debuutprijs met zijn debuut Masterplan.

Dwaalspoor

Zijn nieuwe en tweede boek van de actiereeks is het boek Dwaalspoor. Alex de Klerck is een ex-agent van een geheime Europese antiterreureenheid genaamd OPERATIONS. Wanneer hij een onheilspellend en mysterieus bericht ontvangt, reist hij direct af naar Brussel. Op het moment dat hij naar Brussel reist komt er dertien duizend kilometer verderop een oude dieseltrein in beweging. Zowel de lading als de bestemming van deze trein is onbekend. Toen Alex in de Europese hoofdstad aankwam, herkende hij nog maar weinig van voorheen toen hij daar werkzaam was. Zijn oude werkgever keert zich al snel tegen hem en hij wordt geconfronteerd met een brand met dodelijke afloop. Alex is noodgedwongen om contact op te nemen met zijn enige bondgenoot, computerexpert en oude vriendin Suzanne Boyle. Vervolgens proberen zij samen het bericht te ontcijferen. Hiermee opent hij de poort wagenwijd naar Europa, maar hij weet dit zelf nog niet…

Pjotr Vreeswijk

Pjotr Vreeswijk is geboren in Gouda en opgegroeid in Den Haag. Hij heeft in Blomberg (Duitsland) als luchtmacht beveiliger gewerkt. Hierna kwam hij terecht in de Haagse horeca, waarvandaan hij de overstap naar de politie heeft gemaakt. Hier werkt hij inmiddels al meer dan 14 jaar.

Pjotr Vreeswijk heeft lang het doel gehad om een boek te schrijven dat hij graag ook zelf zou willen lezen. Hij heeft veel inspiratie opgedaan uit spannende boeken die hij zelf graag las. Zijn debuutboek Masterplan is half oktober 2016 uitgekomen. Hiermee werd hij door ThrillZone uitgeroepen tot het beste thrillerdebuut van 2016. Sinds kort is nu zijn tweede boek, Dwaalspoor, ook te lezen.

Titel:                  Dwaalspoor

Auteur:              Pjotr Vreeswijk

Uitgifte:             Oktober 2017

ISBN:                 9789491875434

Uitgeverij:         LetterRijn

 

Geschreven door Jeroen, 26-10-2017

Boeken.nl