Harry Potter fans blij; er komen weer twee nieuwe boeken

Harry Potter

Er is goed nieuws voor fans van de boeken van Harry Potter. Zojuist heeft Uitgeverij Bloomsbury aangekondigd dat er twee nieuwe Harry Potterboeken zullen komen. Deze zullen, naar verwachting, in oktober uitgebracht worden. De twee nieuwe boeken komen er vanwege de 20e verjaardag van het allereerste boek uit de veelbelovende reeks. Hiernaast zal er, ter ere van de 20e verjaardag, een tentoonstelling in de British Library in London geopend worden. Hier wordt de bezoeker meegenomen in de magische wereld uit de Harry Potter boeken.

Harry Potter en de Steen der Wijzen al 20 jaar oud

Veel mensen kunnen het niet geloven, maar het is al 20 jaar dat het eerste boek van de Harry Potter reeks uitgebracht werd. Het eerste boek van de reeks, Harry Potter en de Steen der Wijzen, was vanaf het moment dat het boek in de winkel lag al meteen een groot succes. De twee nieuwe boeken, die gepubliceerd worden vanwege de verjaardag van het eerste boek, zullen volledig nieuwe boeken worden. De boeken zullen geen nieuwe verhalen bevatten over Harry Potter, maar de boeken zullen wel in hetzelfde wereldje afspelen. Zo krijgt de lezer een nieuw inzicht in de magische wereld van J.K. Rowling. Veel lezers kunnen dan ook niet wachten om de nieuwe boeken zo snel mogelijk te lezen.

Harry Potter, A History of Magic

Het eerste nieuwe boek zal “Harry Potter, A History of Magic” heten. Het boek hoort bij de nieuwe tentoonstelling die in Londen in de herfst geopend zal worden. Deze tentoonstelling zal in de British Library te bewonderen zijn. Dit boek gaat dieper in op Zweinstein, de magische hogeschool van de Harry Potter boeken, en op welke vakken daar gegeven worden.

Harry Potter, A Journey Through a History of Magic

“Harry Potter, A Journey Through a History of Magic”. Zo zal het tweede nieuwe Harry Potter boek gaan heten. Hierin wordt u als lezer door J. K. Rowling meegenomen op een indrukwekkende reis door de magische wereld van Harry Potter. Hierin wordt onthuld waar de wezens, tovenaars, heksen en toverspreuken vandaan komen. Een groot deel van de Harry Potter lezers is hier erg benieuwd naar. De verwachting is er dan ook dat het boek, na de publicatie, meteen zeer goed zal gaan verkopen.