Steeds leuker Beste Spirituele Boek 2018

Het boek Steeds leuker van Jelle Hermus is verkozen tot het Beste Spirituele Boek 2018. Deze bekendmaking vond plaats in het tv-programma Jacobine op Zondag op NPO2. Het boek Steeds leuker kreeg de overgrote meerderheid van meer dan 15.000 uitgebrachte stemmen. Het boek gaat over “de korte route naar een leuker leven”. “Hij nodigt de lezer met een aanstekelijke luchthartigheid uit om strategischer te leven”, aldus het comité dat de shortlist heeft samengesteld.

Met de bekendmaking van de winnaar van het Beste Spirituele Boek werd de Maand van de Spiritualiteit in het tv-programma Jacobine op Zondag afgesloten. De andere genomineerde titels voor deze prijs waren: Gewoon God (Philip Troost), Rebible (Inez van Oord), In het oranje ochtendlicht (Nina Riggs), De kracht van betekenis (Emily Esfahani) en De kracht van stilte (Kankyo Tannier). Vorig jaar ging de prijs naar Rusteloosheid van Ignaas Devisch.

Jelle Hermus winnaar Beste Spirituele Boek 2018

Jelle Hermus is geboren in 1986. Hij richtte de site soChicken op in 2004, omdat hij volgens zichzelf het juiste talent heeft om bepaalde ingewikkelde dingen simpel en leuk te kunnen maken. Volgens Hermus draait het leven om vrijheid, blijheid en dat betekenis veel simpeler is dan de meeste denken. Ondertussen trekt zijn site soChicken meer dan 500.000 bezoekers per maand.

Klik hier voor contact.