Betalen

Betalen bij Boeken.nl

Betalen met iDeal

Bij Boeken.nl kun je gemakkelijk je bestelling afrekenen via iDeal. Bijna alle banken in Nederland ondersteunen een betaling via iDeal. Het bedrag van je bestelling maak je gemakkelijk over via een beveiligde web omgeving van je bank. Dit is erg makkelijk en veilig. Nadat de betaling voltooid is kom je automatisch weer terecht op onze website.

B

Betalen met Mastercard/Visa

Bij Boeken.nl kun je betalen met je creditcard. Dit is een veilige manier, omdat je creditcard maatschappij jouw aankoop meestal meteen verzekerd. Pas na de levering van je bestelling wordt je creditcard door ons belast. Zo weet je zeker dat je jouw bestelling op een veilige manier afrondt. Betalen via Mastercard/Visa betreft een betaling achteraf. 

Betalen met je cadeaukaart

Wij proberen onze online boekhandel voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Vanwege deze reden accepteren wij meerdere cadeaukaarten die relevant zijn voor de boeken branche. Achter op je cadeaukaart vind je onder de barcode het kaartnummer. Ook vind je achter op je cadeaukaart een weg te krassen vakje. Onder dit vakje vind je de veiligheidscode die je ook nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling.

Bij het afrekenen van je bestelling kies je als optie de cadeaukaart die je in handen hebt. Vervolgens word je doorgestuurd naar een pagina waar je het kaartnummer en de veiligheidscode kunt invullen. Is de kaartwaarde lager dan het bestelbedrag? Dan kan je de rest gemakkelijk via iDeal bijbetalen. Is de waarde van je cadeaukaart hoger dan het bestelbedrag? Dan laten wij de restwaarde gewoon op je cadeaukaart staan! Zo kan je deze bij een volgende bestelling alsnog opmaken!

Ondersteunde cadeaukaarten zijn: Lees! Cadeau, Boekencadeau, NR1 Boeken, Boekenbon, Yourgift, VVV, Nationale Entertainment Card en Winkelcheque