Retourneren

Retourneren bij Boeken.nl

Wij vinden het belangrijk dat jij 100% tevreden bent over jouw bestelling. Daarom kan je bij Boeken.nl zonder opgaaf van reden jouw hardcover boek binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren. Zo weet je zeker dat je met een gerust hart op zoek kan gaan naar jouw ideale boek, zonder dat het erg is als je toevallig een verkeerde keuze maakt!

Hoe retourneer ik mijn product?

Wanneer jouw bestelling niet is wat je ervan verwacht had, of wanneer je bijvoorbeeld een verkeerd product hebt besteld, dan mag je dit kosteloos retourneren. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je blij bent met jouw bestelling.

  1. 1.       Neem contact met ons op voordat je jouw bestelling terugstuurt. Je dient binnen 30 dagen na het ontvangst van jouw bestelling contact met ons op te nemen.

Zo zijn wij ervan op de hoogte dat je jouw bestelling aan ons terugstuurt.

  1. 2.       Verpak jouw bestelling goed

Je hoeft jouw bestelling niet in de originele verpakking terug te sturen. Let er wel op dat je het product in een stevige verpakking opstuurt.

  1. 3.       Stop de pakbon bij het product

Zo weten wij welk product bij welke bestelling past

  1. 4.       Stuur het pakket op

Je kan jouw bestelling kosteloos retour zenden naar ons antwoordnummer. De verzendkosten zijn voor ons. Ons antwoordnummer is:

 

Boeken.nl

Antwoordnummer 43362

1020 WD Amsterdam

 

  1. 5.       Je ontvangt bericht

Wij nemen contact met je op wanneer wij jouw retourzending hebben ontvangen. Hierbij geven wij je de mogelijkheid om voor het bedrag van jouw bestelling een nieuwe bestelling te plaatsen.

 

Wanneer jouw nieuwe bestelling qua bedrag hoger of lager uitvalt, dan kan dit via een bankoverschrijving verrekend worden

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om het bedrag van jouw bestelling teruggestort te krijgen. Dit bedrag storten wij terug op het betaalmiddel waarmee je jouw bestelling hebt afgerond.

 

  1. 6.       U krijgt uw geld of een nieuwe bestelling terug